Coremo

TRANSPALETE ELECTRICE ȘI MANUALE

Gestionați-vă marfa rapid și cu ușurință până la capăt. TCM a conceput un utilaj pentru toate nevoile dumneavoastră.

Gama transpalete electrice

Transpalet manual

MANUALĂ/ 2.5 tone

ALEGEA ECONOMICĂ PENTRU TRANSPORTUL PE DISTANȚE SCURTE

Transpaleta nostru manual economic vine echipat cu tot ce este necesar pentru a oferi performanțe bune pe termen lung la un preț accesibil. Cu o capacitate de încărcare de 2,5 tone, acestă transpaletă manuală durabilă crește productivitatea și eficiența în aplicațiile din depozite și retail, oferindu-vă cea mai economică alegere pentru transportul pe distanțe scurte.

Transpaletă manuală

PAL

ELECTRIC/ de la 1.6 – 2.0 tone

Proiectat pentru manevrabilitate extremă și performanță continuă în cele mai provocatoare medii, Transpalenta Electrica PAL oferă o opțiune completă pentru operator pietonal sau cu platformă pliabilă pentru condus și este conceput pentru un consum redus de energie, fiind astfel prietenos cu mediul fără a compromite eficiența.

Construcția sa robustă oferă durabilitate în toate condițiile de lucru și este perfect adaptată pentru încărcare/descărcare, transport intern și sarcini generale de depozitare, inclusiv pentru preluarea comenzilor de la nivel scăzut.

Transpalentă electrica, cu sau fără catarg

PTF

ELECTRIC/ 2.0 – 2.5 tone

Transpaletele electrice PTF și PTP, cu platformă pliabilă, și capacitate de încărcare de 2.000 kg și 2.500 kg, sunt proiectate pentru operațiuni de încărcare/descărcare foarte eficiente, transport intern pe distanțe scurte, medii și lungi și pentru preluarea comenzilor.

Transpaletă electrică cu platforma

PTP

ELECTRIC/ 2.0 – 2.5 tone

Transpaletele electrice PTP, disponibile cu protecție pentru operator și cu capacități de încărcare de 2000 kg și 2500 kg, sunt proiectate pentru operațiuni de încărcare/descărcare foarte eficiente, transporturi interne pe distanțe scurte, medii și lungi, precum și pentru colectarea comenzilor. Aceste modele oferă control flexibil și siguranță sporită datorită platformelor și barelor de protecție ajustabile.

Transpaleta electrica operator

LLR / LLS

ELECTRIC/ 2.0 – 3.0 tone

Transpaleta TCM LLR / LLS este ideală pentru fluxuri mari de mărfuri. Compartimentul operatorului are comenzile și servo direcția bine poziționate, ușor accesibile pentru a reduce oboseală în schimburile lungi de lucru. Poziția ergonomică, naturală în picioare, cu operatorul complet protejat în interior, permite o vizibilitate de 360° în timpul deplasării în ambele direcții. Designul său compact face că LLR / LLS să fie ideal pentru spațiile înguste.

Transpaleta electrica cu scaun

Pentru detalii va rugăm să ne contactați la:

Telefon: 021 667 54 37

Email: office@coremo.ro

Adresă: Strada Răsăritului Nr. 94, Buftea, Ilfov

 

Formular de solicitare

Call Now Button