Coremo

Transpalete Electrice Pietonale (Pallet Trucks)

TRANSPALETE ELECTRICE PIETONALE - PALLET TRUCKS

Gestionați-vă marfa rapid și cu ușurință până la capăt. TCM a conceput un utilaj pentru toate nevoile dumneavoastră.

PTL

ELECTRIC/ 24V / 2.0 t

Transpaleta TCM PTL este perfecta pentru utilizatorii care au nevoie să lucreze în spații limitate. PTL este ideala pentru depozite, supermarketuri sau chiar zone de producție.

PAL

ELECTRIC/ 24V / 2.0 t

TCM PAL este o transpaleta cu un design compact ce permite manevrabilitate completă în spații inguste, este perfect adaptata pentru încărcărea/descărcarea camioanelor, pentru transport in interiorul fabricilor sau pentru depozite. Schimbarea ușoara si rapida a  bateriei fac ca acesta transpaleta să fie perfecta pentru lucrul in schimburi. Pentru utilizatorii care doresc să maximizeze eficiența și productivitatea există și o configurație pentru manipularea simultana a doi  paleti.

PTM

ELECTRIC/ 24V / 2.0 t

Transpaletele PTM sunt echipate standard cu o platformă pentru operator și cu protecții laterale ergonomice pentru a maximiza siguranța. Șasiul coborat ajută la prevenirea rănilor la picioare. Cu o gamă largă de soluții pentru furci, transpaleta PTM este eficienta din punct de vedere al costurilor si gestionează cu ușurință aproape orice sarcină în aplicații de intensitate ridicată.

PTR

ELECTRIC/ 24V / 2.5 t

Transpaletele PTR sunt echipate standard cu o platformă pliabila pentru operator și cu protecții laterale ergonomice, pentru a maximiza siguranța. Cu o platformă opțională fixa si servodirecție aceste transpalete sunt perfecte pentru lucrul in schimburi și aplicatii intensive.

LLR / LLS

ELECTRIC/ 24V / 3.0 t

TCM LLR / LLS este ideala pentru fluxuri mari de mărfuri. Compartimentul operatorului are comenzile și servodirecția bine poziționate, ușor accesibile pentru a reduce oboseala în schimburile lungi de lucru. Poziția ergonomică, naturală în picioare, cu operatorul complet protejat în interior, permite o vizibilitate de 360° în timpul deplasării în ambele direcții. Designul său compact face ca LLR / LLS să fie ideal pentru spațiile inguste.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati la:

Telefon: 021 667 54 37

Email: office@coremo.ro

Adresa: Strada Rasaritului Nr. 94, Buftea, Ilfov

 

Formular de solicitare

Call Now Button
Deschide chatul
Deschide chatul
Scrie-ne pe WhatsApp!
Powered by