Coremo

TRANSPALETE ELECTRICE PIETONALE CU CATARG

SPL, SP, SPH, SPD

ELECTRIC/ 24V / 2.0 t

Aceste transpalete sunt utilizate în primul rând pentru stivuirea paleților la înălțimi dar sunt si utilaje perfecte pentru deplasarea marfurilor într-un depozit sau fabrica. Opțional se pot monta furci pentru manipularea simultana a doi paleti sau furci telescopice. Designul îngust permite ridicarea și poziționarea palețiilor în spații foarte restrânse, deosebit de importante în producție și în alte zone limitate.

SRS & SRD

ELECTRIC/ 24V / 2.0 t

Transpalete TCM cu catarg pentru distante lungi SRS oferă o gamă largă de opțiuni posibile și capacități diferite, ceea ce le face potrivite pentru o gamă largă de aplicatii: de la sarcini industriale grele până la sarcini de manipulare ușoară, de la lucrări intensive 24/7 până la utilizare intermitentă. Pentru lucrul in mai multe schimburi bateria este plasată pe role pentru o schimbare rapidă și ușoară din lateral.

SRO & SSO

ELECTRIC/ 24V / 2.0 t

Transpaletele TCM cu operare in picioare/de pe scaun din nacela au fost concepute pentru operatiuni mixte de manipulare a produselor, cum ar fi stivuirea și transportul intern – de exemplu in magazinele DIY. Tehnologia motorului permite utilizarea aproape nonstop iar viteza mare de deplasare precum și viteza de ridicare/coborâre aduce un randament ridicat și o productivitate crescută.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati la:

Telefon: 021 667 54 37

Email: office@coremo.ro

Adresa: Strada Rasaritului Nr. 94, Buftea, Ilfov

 

Formular de solicitare

Call Now Button