Coremo

Suport tehnic

Capacitatea noastra de expertiza capata cea mai buna utilizare atunci cand este pusa in slujba clientilor nostri.

In primul rand dorim sa va sprijinim in alegerea corecta a utilajului necesar, stabilind impreuna cu dumneavoastra cele mai importante cerinte ale aplicatiei:

  • tipul de marfa manipulata
  • mediul de lucru (interior, exterior, praf sau alte particule in exces, aspecte de iluminare etc)
  • conditiile logistice existente sau planificate (calitatea cailor de rulare, coridoare de trecere disponibile, rampe alte limitari)
  • intensitatea utilizarii stivuitoarelor
  • alte conditii sau cerinte specifice

In functie de aceste elemente vom propune motorizarea adecvata, capacitatea nominala, inaltimea de ridicare precum si necesitatea altor dotari (furci, atasamente, anvelope, cabine etc). Termenul de livrare va fi de asemenea agreat cu beneficiarul, iar in functie de bugetul disponibil vom alege cel mai potrivit producator.

Daca sunteti in cautarea unui stivuitor Second Hand, va putem sfatui asupra celei mai bune solutii din stocul nostru sau putem cauta pentru dumneavoastra configuratia dorita.

Apoi, in timpul exploatarii utilajului va vom sustine cu interventii rapide si diagnoze clare pentru problemele aparute, iar solutiile tehnice propuse vor tine cont de toate cerintele dumneavoastra.

La finalul perioadei de utilizare a stivuitorului sau daca doriti pur si simplu sa inlocuiti acest echipament, putem face evaluarea acestuia in vederea unei propuneri tip “Buy-Back” sau pentru identificarea unui client potrivit.

Pentru stivuitoarele care nu au fost utilizate niciodata in Romania, va putem sustine cu intocmirea documentatiei pentru autorizarea ISCIR.

Pentru consiliere si ofertare va rugam sa ne contactati la numarul 021 667 54 37 sau sa completati formularul si va vom contacta.

Formular de solicitare

Call Now Button