Coremo

Stivuitoare

Despre TCM

Ca parte a grupului MLE (Mitsubishi Logisnext Europe), TCM este membru al celei de-a treia mari companii globale de stivuitoare. De-a lungul istoriei sale, TCM a fost creat folosind cea mai bună tehnologie și inovație, încorporând cele mai avansate progrese în inginerie și design din întreaga lume.

TCM are o bază solidă în primele producții de stivuitoare și continuă să inoveze și să se adapteze, adăugând valoare și contribuind la îmbunătățirea afacerilor și comunității. Astăzi, produsele TCM sunt dezvoltate și fabricate predominant în Europa, beneficiind de suport și servicii locale. TCM este un brand care oferă o rețea locală și națională puternică, având resurse și acoperire globală.

TCM construiește produse sigure și fiabile, care evoluează odată cu nevoile clienților săi. Experiența sa în industrie se întinde pe mai bine de jumătate de secol și acoperă toate domeniile de producție, retail, logistică en-gros și distribuție. Ca furnizor de stivuitoare, TCM rămâne angajat în excelență prin soluții simple și inovație inteligentă.

Despre MLE
MLE, membru al grupului global Logisnext, a fost înființat pe 1 aprilie 2018 ca entitate deținătoare a grupului MCFE și a grupului UCE. Producția și dezvoltările grupului sunt situate în Finlanda, Spania și Suedia.

Stivuitoare Diesel

Stivuitoare GPL

Stivuitoare Electrice

Echipamente de depozit

TRANSPALETE ELECTRICE PIETONALE - PALLET TRUCKS

TRANSPALETE ELECTRICE PIETONALE CU CATARG

STIVUITOARE ELECTRICE CU CATARG RETRACTABIL

ORDER PICKERS –
SELECTOARE DE COMENZI

Call Now Button