Coremo

PLATFORME ELEVATOARE AUTOPROPULSATE PENTRU INTERIOR SI EXTERIOR

Coremo Servicii ofera o gama larga de produse pentru a creste eficienta si rapiditatea in manipularea marfurilor sau echipamentelor si pentru scaderea costurilor de exploatare. Domeniile pentru care oferim solutii integrate (distributie, garantie, service, piese de schimb) sunt extrem de diverse: de la industria auto, companii de service si mentenanta industriala, firme de prestari servicii, companii mici si medii de distributie, sectorul agricol si industria viticola.

Gama de produse FARAONE ofera siguranta in exploatare, acopera o diversitate mare de industrii si pot fi personalizate in functiile de nevoile punctuale ale utilizatorilor.

Fondata in anul 1969, firma Faraone Industrie SPA produce o gama larga de scari, schele, platforme si dispozitive electrice pentru ridicarea personalului de cea mai inalta calitate. Produsele sunt dezvoltate in departamentul propriu de inginerie si design, respectand toate normele europene de siguranta muncii (EN 131-7 / EN 131.1.2 / EN14183 / EN280 etc).

În prezent, societatea detine 4 centre de producție pentru scări speciale de aluminiu, schele mobile, platforme aeriene și cadre de fereastră, cu o suprafață totală de 60.000 mp. Sediul central se află în Tortoreto (Italia), iar celelalte uzine sunt amplasate în Polonia, Danemarca și Spania.

Produsele Faraone sunt rezistente, adaptabile, usor de manipulat si operat. Acestea permit accesul in cele mai inalte sau indepartate zone si usureaza efortul personalului, protejand sanatatea si integritatea. Pe langa produsele standard, Faraone poate proiecta si produce echipamente si dispozitive adaptate nevoilor si conditiilor dumneavoastra.

Platforme elevatoare autopropulsate pentru interior si exterior

Platforme elevatoare fixe pentru interior si exterior

Platforme elevatoare speciale pentru agricultura si industrie

Sisteme de scari si schele pentru interior si exterior

Pentru detalii va rugam sa ne contactati la:

Telefon: 021 667 54 37

Email: office@coremo.ro

Adresa: Strada Rasaritului Nr. 94, Buftea, Ilfov

 

Formular de solicitare

Call Now Button