Coremo

REACH TRUCKS – STIVUITOARE ELECTRICE CU CATARG RETRACTABIL

RTL & RTN

ELECTRIC/ 48V / 1.4 t

Noua generație de stivuitoare cu catarg retractabil duce eficiența depozitului dumneavoastra la cel mai înalt nivel. Seria TCM de Reach Trucks RTL și RTN este ergonomica, echipamentele se vor adapta tuturor nevoilor operaționale.
Inclinarea catargului și controlul intuitiv de ridicare facilitează ridicarea și stivuirea la toate înălțimile, în siguranta. Puternicul motor de 48V AC oferă performanțe excelente – viteza maximă este de 13 km / h.

Pentru a maximiza productivitatea și siguranța, Computer Truck TCM permite setarea echipamentelor pentru abilitățile fiecărui operator. În mod implicit viteza maximă este de 12,5 km/h dar cu opțiunea de putere mare poate atinge o viteză maximă de 14,5 km/h, ceea ce face seria RT una dintre cele mai rapide din lume.

RTM, RTH, RTX

ELECTRIC/ 48V / 2.5 t

Seria TCM de stivuitoare cu catarg retractabil RTM / RTH / RTX sunt proiectate si construite pentru ergonomie si productivitate maximă.
Fiecare model poate opera în aproape orice mediu, inclusiv frigorific.
RTM va acționa fără efort în operațiuni de mare intensitate, perfect pentru transportul intern de până la 2.000 kg. Pentru sarcini și mai mari, cu o înălțime de ridicare de până la 11,5 metri sau încărcări de până la 2.500 kg, RTH este robust si va fi cea mai bună alegere. Dacă operațiunile dumneavoastra includ depozitarea pe rafturi de până la 12,1 metri, veți găsi un partener excelent în RTX.
Puternicul motor de 48V AC oferă performanțe excelente – viteza maximă este de 13 km / h. Pentru a maximiza productivitatea și siguranța, TCM Computer Truck ATC3 permite setarea utilajului pentru abilitățile fiecărui operator. În mod implicit, viteza maximă este de 12,5 km / h, dar cu opțiunea de putere mare poate atinge o viteză maximă de 14,5 km / h, ceea ce face ca RTM să fie unul dintre cele mai rapide la nivel mondial.

RTF

ELECTRIC/ 48V / 2.5 t

Puternicul stivuitor multifuncțional TCM RTF oferă o manevrare rapida a mărfurilor lungi și a celor voluminoase precum si a paletilor, oferind un confort superior operatorului. Reach Truck-ul RTF multidirecțional este ideal pentru manipularea marfurilor lungi cât și a celor standard, cu o înălțime de ridicare de până la 9,7 m.

Cu o accelerație superioară, o viteză maximă de 13 km/h și o capacitate ridicată a bateriei, utilajul poate fi operat intensiv cu eficiență maximă.

RTS

ELECTRIC/ 48V / 1.5 t

Stivuitorul RTS este soluția TCM la problemele create de culoarele înguste din depozitele moderne.
Profilul său subțire și furcile rotative permit operatorilor să manevreze pe deplin în medii foarte inguste si este perfect atunci când lucrează alături de gama TCM  de Selectoare de comenzi la înaltime. Acesta se potriveste celui mai mic culoar din industrie – 3,7 m – și este capabil să ridice paleti pana la 10,3 m.
Accesorii opționale includ un preselector pentru înălțimea de stocare și un sistem de monitorizare cu cameră video care îmbunătățește eficiența și vizibilitatea, precum și o opțiune unică pentru depozitarea la rece, care oferă cea mai robustă cabină frigorifică din industrie, cu izolare completă pentru protecția operatorului la temperaturi de până la -30°C.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati la:

Telefon: 021 667 54 37

Email: office@coremo.ro

Adresa: Strada Rasaritului Nr. 94, Buftea, Ilfov

 

Formular de solicitare

Call Now Button