Coremo

Rampe personalizate RAMPLO

Coremo Servicii doreste sa ofere echipamente complementare personalizate care sa mareasca eficienta si sa micsoreze costurile de operare ale clientilor sai. In acest sens gama de produse RAMPLO include nu numai modelele standard. RAMPLO poate produce diverse rampe de acces personalizate individual, ținând cont de toate dorințele și cerințele clientului. De mai bine de 10 ani RAMPLO proiecteaza si executa rampe mobile de orice complexitate si capacitate portantă.

Coremo Servicii, prin oferirea rampelor personalizate RAMPLO, doreste sa satisfaca cereri venind din industrii diverse: Industria agricola – exploatatii agricole, ferme, plantatii de pomi fructiferi, Industria transporturilor speciale de echipamente si utilaje, Centrele de transport multimodale.

Cateva din avantajele produselor personalizate RAMPLO:


1. Realizarea caii de rulare din gratare metalice si tablă striată din oțel-carbon de tip lacrimă în locul tablelor din metal asigura protectia impotriva caderii accidentale a stivuitorului si previne accidentele sau deteriorarea bunurilor transportate;

2. Datorită bordurilor laterale mici se reduce greutatea proprie rampelor si se mareste manevrabilitatea lor. Se pot produce si instala parapeti pietonali pentru cresterea sigurantei utilizatorilor si indeplimirea regulilor stricte de protectie a muncii;

3. Ajustarea înălțimii rampei cu ajutorul sistemului hidraulic. RAMPLO utilizează sistemul hidraulic manual fiabil folosind instalații de pompare moderne fabricate în Italia. Acest lucru permite reducerea semnificativă a timpului și efortului pentru ridicarea rampei până la inaltimea maxima. Optional se pot instala modele de pompe hidraulice cu actionare electrica la 220 V sau 380 V pentru spatii care permit conectarea la reteaua de energie electrica. Spre deosebire de producătorii care folosesc picioare mecanice, sistemul hidraulic asigură ridicarea și coborârea lină a rampei, precum și urmărirea nivelului caroseriei în timpul efecturării lucrărilor micsorand astfel riscul de accidente de munca.

4. Roțile sunt executate din cauciuc turnat cu diametrul de 500 mm. Avantajul acestora este faptul că locul de contact al roții cu pământul este mult mai mare, respectiv, sarcina pe suprafață este mai mică. Un alt avantaj este ca nu sunt perforabile permitand deplasarea pe distante scurte a rampelor si pe terenuri neamenajate.

5. Lățimea caii de rulare este de 2000 mm. Această lățime permite stivuitorului să încarce alternativ rândul stâng și cel drept de paleti în camion.

6. Fixare suplimentară cu lanțuri de siguranță. Lanțurile împiedică decuplarea rampei de vehiculul in care opereaza, prevenind accidente sau deteriorarea stivuitorului si a marfurilor manipulate.

7. Dispozitiv de cuplare pentru deplasarea rampei. Permite manevrarea rapidă chiar și in spatii limitate.

8. Constructia cadrelor de sub calea de rulare asigura distributia uniforma a sarcinilor in timpul deplasarii stivuitorului. In acest fel se asigura siguranta operatorului, a stivuitorului si a marfurilor manevrate.

 

Pentru detalii va rugam sa ne contactati la:

Telefon: 021 667 54 37

Email: office@coremo.ro

Adresa: Strada Rasaritului Nr. 94, Buftea, Ilfov

 

Formular de solicitare

Call Now Button