Coremo

Protectia datelor

Folosirea acestui site si plasarea uneri cereri pe acesta implica acceptarea termenilor si conditiilor redactati expres si exclusiv in pagina web www.coremo.ro. S.C. COREMO SERVICII S.R.L. poate modifica oricand aceste prevederi, fara o notificare prealabila. Cea mai recenta versiune poate fi gasita online numai accesand pagina “Termeni si conditii” afisata pe site-ul www.coremo.ro.

Aceasta sectiune reprezinta reglementarea juridica contractuala a relatiei dintre parti (comerciant si consumator). Potrivit art. 1270 din Noul Cod Civil, contractul valabil incheiat are putere de lege intre partile contractante.

Vizitatorii vor avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.

Cadrul normativ

Site-ul web detinut de S.C. COREMO SERVICII S.R.L. se supune legislatiei romane in vigoare, relatia dintre parti fiind guvernata de urmatoarele acte normative:

 

  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor;
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii;
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor;
  • Legea 365/2002 privind comertul electronic.

 

 Informatii privind proprietarul si administratorul

Site-ul web coremo.ro este detinut si administrat direct de catre COREMO SERVICII SRL si are sediul social inregistrat la adresa: Rasaritului Nr. 94 709321 Buftea, Ilfov

Numarul de Inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti este J40/7001/1997

Codul unic de Inregistrare este RO 9754814

Site-ul comercializeaza produse doar pe teritoriul Romaniei.

Societatea S.C. COREMO SERVICII S.R.L. realizeaza activitatea de prezentare a serviciilor exclusiv prin site-ulwww.coremo.ro, fiind unica proprietate online pe care o detine si prin care desfasoara acte de comert si prezentare a serviciilor. Orice alte asocieri sau prezentarea fara drept a datelor societatii nu angajeaza in niciun fel S.C. COREMO SERVICII S.R.L. fata de nicio persoana fizica sau juridica.

 

Acceptarea conditiilor de utilizare

Utilizarea site-ului coremo.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea consumatorului a termenilor si conditiilor detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

In situatia in care consumatorul este de acord cu aceste conditii, solicitam refuzarea in a folosi site-ul nostru de internet sau plasarea vreunei comenzi.  S.C. COREMO SERVICII S.R.L. isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile afisate pe site-ul www.coremo.ro in orice moment fara o notificare prealabila. Avand acest argument la baza, solicitam consumatorilor sa urmareasca in mod periodic eventualele modificari, cel putin inainte de a plasa o comanda. O cauza principala a posibilelor modificari este acela al actualizarii constante al legislatiei nationale incidente comertului online si a prelucrarii datelor cu caracter personal.

 

Drepturile de autor

Informatiile publicate pe site-ul www.coremo.ro apartin S.C. COREMO SERVICII S.R.L., prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii S.C. COREMO SERVICII S.R.L. care administreaza site-ul.

Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe aflata in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail office@coremo.ro.

 

Incheierea contractului

Odata cu inregistrarea unei comenzi pe site-ul www.coremo.ro, cumparatorul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societatea COREMO SERVICII SRL, respectiv prin telefon sau email.

Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.

Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului, fara o notificare prealabila, iar acesta va primi inapoi banii incasati de societatea COREMO SERVICII SRL, in termen de 10 zile lucratoare. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc.

Ofertele si preturile afisate pe site-ul www.coremo.ro sunt valabile atat timp cat raman active (vizibile) online. Preturile pot varia in functie de politica comerciala a S.C. COREMO SERVICII S.R.L.

Livrarea produselor se poate face intr-un interval de minim de 24 ore si maxim 30 de zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de plata, adresa de livrare). Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurilor pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea S.C. COREMO SERVICII S.R.L., acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri sau preturi.

Produsele sunt disponibile in limita stocului.

 

Limitare raspundere

Reiteram faptul ca societatea S.C. COREMO SERVICII S.R.L. realizeaza activitatea de comert online exclusiv prin site-ul www.coremo.ro, fiind unica proprietate online pe care o detine si prin care desfasoara acte de comert. Orice alte asocieri sau prezentarea fara drept a datelor societatii nu angajeaza in niciun fel S.C. COREMO SERVICII S.R.L. fata de nicio persoana fizica sau juridica.

Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului www.coremo.ro, in totalitate sau partial. Site-ul www.coremo.ro este gazduit online de catre societatea S.C. Zooku Solutions S.R.L.

Anulare comanda

COREMO SERVICII SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor.

In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori,  COREMO SERVICII SRL isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila.

S.C. COREMO SERVICII S.R.L. face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate.

 

Protectia datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunica?iilor electronice, site-ul www.coremo.ro administrat de S.C. COREMO SERVICII S.R.L., are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care consumatorul le furnizeaza online sau telefonic.

Scopul colectarii datelor personale este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate

Consumatorul este obligat sa furnizeze datele reale, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate, confom Codului Fiscal. Refuzul transmiterii datelor sau furnizarea datelor gresite determina dreptul S.C. COREMO SERVICII S.R.L. de a anula comanda, fiind considerata fictiva.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt sunt comunicate numai de catre consumatorul care plaseaza o comanda pe site-ul www.coremo.ro. Conform Legii nr. 677/2001, consumatorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, consumatorul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si de a solicita stergerea datelor. Daca unele din datele transmise sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa la  office@coremo.ro

 

Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila.

Daca rezolvarea amiabila nu este posibila, alternativ, potrivit art. 25 din OG nr. 28/2015 privind solutionarea alternativa a litigiilor dintre consumatori si comercianti, care transpune prevederile Regulamentului 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum, va puteti adresa unei entitati SAL din Romania.

Pentru orice problema aparuta in relatia cu S.C. COREMO SERVICII S.R.L., va stam cu placere la dispozitie, la telefon  021 66 75 437 si la adresa de e-mail office@coremo.ro

Continuarea actiunii dumneavoastra presupune acordul cu acesti Termeni si Conditii.

Call Now Button