Coremo

Platforme speciale pentru manipularea anvelopelor

ELEVAH 75 Tyres este un echipament special pentru lucru la inaltime dotat cu o platforma aditionala care poate ridica un set de patru anvelope direct de pe sol pentru depozitare sau manipulare.

Caracteristici principale ale acestui echipament:

  • Inaltimea de lucru maxima 6,6 metri;
  • Dotare standard: sistemul de manipulare a anvelopelor cu posibilitatea ajustarii adancimii de lucru;
  • Dotare optionala: sistem de manipulare a anvelopelor cu posibilitatea ajustarii adancimii de lucru si a inclinatiei *(Model 80FL.2REG );
  • Capacitatea portanta maxima a platformei pentru anvelope: 150 kg;
  • Posibilitatea dotarii cu role laterale ajustabile pentru a usura operatiunile de depozitare;
  • Cu o latime de doar 78 cm echipamentul se poate roti pe loc, in spatii foarte inguste, intre rafturi si are posibilitatea de a intra in lifturi;
  • Controlul deplasarii din nacela, atunci cand este ridicat la inaltimea maxima de lucru;
  • Poate ridica un set de patru anvelope direct de pe sol;

In timpul operatiunilor de manipulare/depozitare operatorul nu trebuie sa manevreze echipamentul pe inaltime deoarece platforma aditionala poate modifica automat distanta dintre operator si anvelopa. In acest fel se economiseste timp pretios in procedurile de stocare, operatorul este ferit de accidentari iar operatiunile se desfasoara in siguranta, putand fi manipulate anvelope cu geanta cu tot sau chiar de mari dimensiuni.

Optional echipamentul poate fi dotat cu un brat cu chingi de ridicare pentru sisteme de depozitare anvelope pe orizontala. In acest fel operatorul nu este obligat sa ridice greutati mari si mentine o pozitie corporala corecta, care previne accidentele si aparitia bolilor profesionale.

Datorita acestor facilitati salvati timp, mariti productivitatea, se asigura o protectie suplimentara a operatorului castigand in eficacitate.

Acest echipament poate lucra la temperaturi cuprinse intre -15° C and +40 °C

Galerie foto

Pentru detalii va rugam sa ne contactati la:

Telefon: 021 667 54 37

Email: office@coremo.ro

Adresa: Strada Rasaritului Nr. 94, Buftea, Ilfov

 

Formular de solicitare

Call Now Button