Coremo

TRANSPALETE ELECTRICE PIETONALE - PALLET TRUCKS

Gestionați-vă marfa cu putere și ușurință până la capăt. TCM a conceput un utilaj pentru toate nevoile dumneavoastră.

PTL

ELECTIC/ 24V / 2.0 t

Transpaleta TCM PTL este perfect pentru utilizatorii care au nevoie să lucreze în spații limitate. PTL este ideal pentru depozite, supermarketuri sau chiar zone de producție.

PAL

ELECTIC/ 24V / 2.0 t

TCM PAL este o transpaleta cu un designul compact ce permite manevrabilitatea completă în spații strânse, este perfect adaptata încărcării / descărcării, transportului intern pentru depozitare. Schimbările ușoare ale bateriei fac ca acesta transpaleta să fie partenerul perfect de lucru extinse și operațiuni cu mai multe schimbări. Pentru utilizatorii care doresc să maximizeze eficiența și productivitatea, există chiar și o configurație dublă a paletului.

PTM

ELECTIC/ 24V / 2.0 t

Transpaletele PTM sunt echipate standard, cu o platformă durabilitate pentru șofer și cu protecții laterale ergonomice pentru a maximiza siguranța. Șasiul scăzut ajută la prevenirea rănilor la picior. Cu o gamă largă de soluții de furcă, transpaleta PTM este eficient din punct de vedere al costurilor, gestionează cu ușurință aproape orice sarcină în aplicații de intensitate ridicată.

PTR

ELECTIC/ 24V / 2.5 t

Transpaletele PTR sunt echipate standard, cu o platformă durabilitate pliabila pentru șofer și cu protecții laterale ergonomice pentru a maximiza siguranța. Cu o platformă opțională fixa, servodirecție aceste transpalete sunt perfecte în lucru extinse și operațiuni cu mai multe schimbări.

LLR / LLS

ELECTIC/ 24V / 3.0 t

TCM LLR / LLS este ideala pentru fluxuri mari de mărfuri. Compartimentul șoferului are poziții de comandă și servodirecție bine poziționate, ușor accesibile pentru a minimiza oboseala operatorului în schimburi lungi. Poziția ergonomică, naturală în picioare, cu operatorul complet protejat în șasiu, permite vizibilitatea integrală în timpul deplasării în ambele direcții. Designul său compact face ca LLR / LLS să fie ideal pentru spațiile limitate.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati la:

Telefon: 021 667 54 37

Email: office@coremo.ro

Adresa: Strada Rasaritului Nr. 94, Buftea, Ilfov

 

Formular de solicitare

Call Now Button