Coremo

Platforme elevatoare speciale pentru agricultura si industrie

Coremo Servicii ofera o gama larga de produse folosite pentru a creste eficienta si rapiditatea operatiunilor in diferite industrii si sectoare de activitate. Iata doar cateva din echipamentele FARAONE concepute special pentru a satisface nevoile punctuale ale utilizatorilor respectand in acelasi timp cele mai inalte standarde de siguranta si ergonomie:

Platforme speciale pentru geamuri/tamplarie termoizolanta

Acest echipament ELEVAH PKS 920 este proiectat pentru operatiuni de instalare, mentenanta si service la interior sau exterior si configurat special pentru a manipula geamuri sau  tamplarie termoizolanta.

Elevah AGRI® sunt echipamente speciale pentru sectorul agricol. Folosind kit-uri speciale aceste echipamente pot fi conectate la tractoare agricole pentru a indeplini diferite sarcini.

Elevah® ATEX sunt platforme speciale certificate ATEX. ) Normele ATEX se aplică tuturor tipurilor de echipamente, sisteme de protecţie şi componente destinate a fi folosite în sau în raport cu atmosfere potenţiale explozive.  Prin „atmosferă explozivă” se înţelege un amestec de aer care, în anumite condiţii atmosferice, este caracterizată de prezenţa concomitentă de substanţe inflamabile în stare gazoasă, vapori, ceaţă, pulberi şi în care, ca urmare a unei declanşări, combustia se propagă către amestecul nears.

Aceste platforme pot fi folosite in industria de armament, industria vopselurilor, a gazelor tehnice sau gazelor speciale, in laboratoare de cercetare, pe platformele petroliere fixe aflate în larg, în instalațiile petrochimice, în mine, în morile de făină (particulele de făină în suspensie sunt foarte inflamabile) și în alte domenii în care poate să existe o atmosferă potențial explozivă.

Platforme speciale pentru manipularea baricurilor (butoaielor) de vin

Aceste platforme sunt proiectate special pentru a asigura o metoda moderna, rapida si sigura de a muta butoiele de vin sau alte bauturi.

Platforme speciale pentru manipularea anvelopelor

Aceste platforme sunt proiectate special pentru a asigura o metoda moderna, rapida, sigura si ergonomica pentru manipularea anvelopelor.

Call Now Button