Coremo

PLATFORME ELEVATOARE FIXE PENTRU INTERIOR SI EXTERIOR

Coremo Servicii ofera o gama larga de produse folosite pentru a creste eficienta si rapiditatea operatiunilor diferitelor companii de prestari servicii. Echipamentele sunt usor de transportat in masini de interventie, pot fi incarcate/descarcate de un singur operator, special concepute pentru a intra pe o usa normala, se instaleaza rapid in pozitia de lucru si pot fi folosite inclusiv pentru zonele greu accesibile – zone denivelate, scari, sali de spectacol. 

Gama de produse FARAONE ofera siguranta in exploatare, acopera o diversitate mare de industrii si pot fi personalizate in functiile de nevoile punctuale ale utilizatorilor.

ZP 200 este o platforma de lucru la inaltime pentru doi operatori, cu asezare manuala in pozitia de lucru, pentru operatiuni de mentenanta si service la interior sau exterior.

Elevah® 61este un echipament cu pozitionare manuala rapida, care poate fi exploatat in siguranta – o alternativa moderna la scarile de acces traditionale.

Elevah® 40B este o platforma de lucru pana la o inaltime maxima de 4 metri, cu operare in siguranta si cu pozitionare manuala rapida.

Call Now Button