Coremo

PLATFORME ELEVATOARE AUTOPROPULSATE PENTRU INTERIOR SI EXTERIOR

Coremo Servicii ofera o gama larga de produse pentru a creste eficienta si rapiditatea in manipularea marfurilor sau echipamentelor si pentru scaderea costurilor de exploatare. Domeniile pentru care oferim solutii integrate (distributie, garantie, service, piese de schimb) sunt extrem de diverse: de la industria auto, companii de service si mentenanta industriala, firme de prestari servicii, companii mici si medii de distributie, sectorul agricol si industria viticola. 

Gama de produse FARAONE ofera siguranta in exploatare, acopera o diversitate mare de industrii si pot fi personalizate in functiile de nevoile punctuale ale utilizatorilor.

Elevah® 40 este un echipament pentru lucru la inaltimi de pana la 4 metri, cu elevare automata si o baterie de 24 V. Noua versiune, produsa in intregime din aluminiu, este mai manevrabila si mai ergonomica.

Elevah® 65 MP este un echipament pentru lucru la inaltime care poate atinge inaltimi de lucru de pana la 6,5 metri capabil sa se miste cu usurinta chiar si in spatii foarte inguste.

Elevah® 80 MP este unic printre echipamentele de lucru la inaltime deoarece se pot atinge inaltimi de lucru de pana la 7,65 metri, in timp ce se pot manipula produse cu o greutate cumulata de pana la 100 Kg.

Call Now Button