Coremo

Parteneri

Parteneri

TCM

TCM Corporation (Toyo Carrier Manufacturing Co., Ltd.) este un producător japonez de stivuitoare care astăzi aparține Mitsubishi Logistnext prin UniCarriers.

Grupul Logistnext ocupa locul 3 la nivel mondial in productia de echipamente de manipulat marfuri. TCM are o traditie de peste 60 de ani in proiectarea si productia de stivuitoare.

CVS FERRARI

Înființată în 1974, CVS FERRARI ofera o gamă largă de echipamente pentru manipularea containerelor dar și pentru alte aplicații industriale, oferind solutii standard sau adaptate pentru oricare cerinta de manipulare a marfurilor grele sau speciale.

BP SIDELOADERS

Stivuitoare cu furci laterale BP, divizie a CVS FERRARI ITALIA, cu aplicatii in: industria de prelucrare a lemnului, industria aluminiului/otelului, conducte/tevi/tuburi din plastic, prefabritate/tuburi din beton, panouri sandwich, tabla cutata/profilata, tevi/profile/confectii metalice etc.

GA-TEC

În 2002, Dirk Pütz a fondat compania GA-TEC. Totul a început într-un garaj, care a fost folosit ca spațiu de birouri și depozit. Acesta locatie a devenit imediat prea mica. In timp GA-TEC a ajuns la 17.000 m² de spatii in hale, depozite si platforme betonate.

În 2007, datorită creșterii companiei, a fost înființată GA-TEC Gabelstaplertechnik GmbH.

In 2009 COREMO SERVICII SRL a stabilit un parteneriat cu GA-TEC. COREMO SERVICII este reprezentantul pentru vanzari, garantie si service in Romania.

RAMPLO

Echipamentele de depozitare RAMPLO sunt fabricate de către echipa de specialiști de înaltă calificare, cu experiență semnificativă în acest domeniu.

Timp de mulți ani am lucrat fiecare subansamblu, fiecare element, astfel încât toată această experiență să poată fi încorporată într-o nouă marcă comercială — RAMPLO.

FARAONE

Fondata in anul 1969, firma Faraone Industrie SPA produce o gama larga de scari, schele, platforme si dispozitive electrice pentru ridicarea personalului de cea mai inalta calitate. Produsele sunt dezvoltate in departamentul propriu de inginerie si design. În prezent, societatea detine 4 centre de producție pentru scări speciale de aluminiu, schele mobile, platforme aeriene și cadre de fereastră, cu o suprafață totală de 60.000 mp. Sediul central se află în Tortoreto (Italia), iar celelalte uzine sunt amplasate în Polonia, Danemarca și Spania.

Call Now Button
Deschide chatul
Deschide chatul
Scrie-ne pe WhatsApp!
Powered by