Coremo

Mentenanta

Buna functionare a stivuitorului dumneavoastra merge mana in mana cu executarea riguroasa a reviziilor planificate, conform recomandarilor de la Producator. Astfel, utilajul si oamenii dumneavoastra vor fi tot timpul in siguranta. 

Coremo Servicii va ofera posibilitatea contractarii de servicii de Intretinere si Reparatii pentru stivuitoare si echipamente pentru depozit, indiferent de provenienta acestora. 

Pentru utilajele noi furnizate de societatea noastra acest tip de contract este obligatoriu, intrucat sustine conditiile de Garantie oferite. In plus, conform legii, toti utilizatorii de echipamente de ridicat si stivuit marfa sunt obligati sa aiba un contract de service cu o firma autorizata. 

Activitatile de mentenanta sunt sustinute de inginerii si tehnicienii nostri scolarizati de catre Producatori; echipele noastre au in dotare ateliere mobile complet echipate pentru orice tip de activitate. 

Unul din obiectivele noastre este sa realizam interventii la sediul clientului nostru in interval de 8-48 ore, in functie de momentul notificarii primite. 

Coremo Servicii detine autorizatie ISCIR de prestare servicii service.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati la:

Telefon: 021 667 54 37

Email: office@coremo.ro

Adresa: Strada Rasaritului Nr. 94, Buftea, Ilfov

Formular de solicitare

Call Now Button