Coremo

Rapiditate si eficienta in LOGISTICA & TRANSPORT

Companiile de LOGISTICA si TRANSPORT au nevoie ca activitatea lor sa se bazeze pe operatiuni rapide, eficiente si mai ales fara intreruperi. Cu variatii mari ale volumelor de marfa manipulate si transportate, cu o diversificare tot mai mare a marfurilor pe care le proceseaza, cu o presiune de reducere continua a costurilor, cu necesitatea de a livra rapid, exact si cu frecventa ridicata, cu angajamentul de reducere a amprentei de carbon  si mai ales in conditiile actuale ale lipsei tot mai acute ale fortei de munca disponibila si mai ales calificata –  LOGISTICA & TRANSPORTUL sunt sectoare care au nevoie de solutii creative, de echipamente agile si de parteneriate.

Seria TCM PTE poate manipula chiar și doi paleți simultan – rezultand o manevrare mai rapidă și mai eficientă a mărfurilor dumneavoastră.

Seria de stivuitoare TCM FGE 20, 25 si 40 sunt o alternativa extraordinara pentru operatiuni logistice avand manevrabilitate ridicata si capacitatea de a lucra cu diferite atasamente in functie de specificul marfurilor dumneavoastra.

Coremo Servicii va ofera un parteneriat corect si de lunga durata prin furnizarea unor echipamente TCM fiabile, robuste si de incredere.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati la:

Telefon: 021 667 54 37

Email: office@coremo.ro

Adresa: Strada Rasaritului Nr. 94, Buftea, Ilfov

 

Formular de solicitare

Call Now Button