Coremo

Inchirieri stivuitoare

  • Aveti un varf de activitate?
  • Aveti un proiect pe termen limitat?
  • Sunteti la startul unei afaceri si trebuie sa folositi cu atentie fondurile disponibile?
  • Vi s-a stricat stivuitorul din dotare si reparatia dureaza prea mult?
  • Nu aveti buget suficient pentru achizitia unui utilaj?


Daca ati raspuns DA la cel putin o intrebare din cele de mai sus, probabil ca trebuie sa inchiriati un stivuitor.

Coremo Servicii va poate inchiria utilajele necesare pe diverse durate. In functie de stocurile disponibile, va putem oferi in timp optim stivuitoare cu specificatii identice sau foarte apropiate de cele solicitate, astfel incat sa puteti demara sau continua activitatea dumneavoastra.

Stivuitoarele propuse de societate noastra pot fi noi sau second-hand si acopera toata gama de motorizari si clase (diesel, GPL, electric, echipamente pentru depozite – transpalete, reach truck etc). Utilajele noastre au reviziile efectuate si vor fi sustinute de interventii rapide pentru activitati planificate sau neplanificate.

Utilajele si conditiile propuse de noi se vor plia pe durata de inchiriere preconizata; solutiile oferite pot acoperi intervale de la cateva zile pana la inchiriere pe termen lung. In functie de aplicatia efectiva, chiriile propuse pentru stivuitoarele noastre vor contine elemente adaptate nevoilor dumneavoastra, astfel incat cheltuielile rezultate sa fie planificate, previzibile si suportabile.

Telefon: 021 667 54 37

Email: office@coremo.ro

Adresa: Strada Rasaritului Nr. 94, Buftea, Ilfov

Formular de solicitare

Call Now Button