Coremo

IMM-uri

IMM-URI. SIGURANȚĂ. EFICIENȚĂ. CONTROLUL COSTURILOR.

Înțelegem că întreprinderile mici si mijlocii au nevoie de cele mai fiabile stivuitoare disponibile.

Pentru flote mici, stivuitoarele TCM din seriile FB, FD și FGE oferă soluția perfectă – și nu vom face niciodată compromisuri în ceea ce privește calitatea pentru a vă oferi ceea ce aveți nevoie: siguranta, eficienta si predictibilitatea costurilor in exploatare.

Daca sunteti interesati de solutiile noastre pentru stivuitoare destinate IMM-urilor – va invitam sa cautati paginile seriilor TCM FB, FD si FGE. 

Daca aveti intrebari legate de solutiile noastre de finantare sau doriti mai multe informatii legate de o posibila finantare cu fonduri EU sau prin programele de finantare din Romania –  puteti gasi mai multe informatii in padina noastra de SERVICII.

 

Seria TCM FB este construită pentru siguranță, confort și eficiență. A fost nominalizat finalist la premiile FLTA pentru excelență în 2018 la categoria Fork Lift Truck Safety.

Seria TCM FD este silențioasă, special concepută pentru vibrații reduse și pun operatorul în control. Acoperim o capacitate de ridicare de la 1,5 tone la 10,0 tone.

Seria TCM FGE, cu motor GPL de ultimă generație, oferă eficiență maximă și emisii minime. Sunt printre cele mai fiabile stivuitoare GPL de pe piață.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati la:

Telefon: 021 667 54 37

Email: office@coremo.ro

Adresa: Strada Rasaritului Nr. 94, Buftea, Ilfov

 

Formular de solicitare

Call Now Button
Deschide chatul
Deschide chatul
Scrie-ne pe WhatsApp!
Powered by