Coremo

Distributie

Sectoarele de DISTRIBUTIE & DEPOZITARE au nevoie de fluxuri de informatii actualizate si exacte. De asemenea modul in care operatorul este asistat si mai ales modul in care se simte in timpul muncii au un impact direct si imediat asupra productivitatii.

Acestea sunt motive pentru care echipamentele TCM pentru depozite si centre logistice sunt proiectate ergonomic iar sistemele de gestionare a flotelor de utilaje sunt vitale pentru a economisii timpului prețios al operatorului si pentru a oferi un confort ridicat in operatiunile de zi cu zi.

Comportamentul clientilor finali se schimba, noile generatii de consumatori migreaza catre comenzi on-line si se astepta ca produsele sa ajunga la ei in cel mai scrut timp, in siguranta si fara greseli. Lanturile de aprovizionare deservite de companiile de DEPOZITARE au nevoie sa maximizeze eficienta, viteza de reactie si sa fie flexibile pentru a integra operatiuni viitoare. Gama TCM de reach trucks RT, gamele TCM de transpalete electrice cu catarg SP, SR, SS precum si gamele TCM de transpalete electrice PT si LL sunt ideale pentru centrele de depozitare si distributie.

Necesitatea de a livra in cel mai scurt timp posibil pentru a satisface clientii finali – indiferent daca sunt persoane fizice sau companii – impun procese inteligente si sofisticate. Viitorul operatiunilor de  DEPOZITARE inseamna o crestere a “logisticii urbane” cu centre flexibile, incorporate in infrastructura oraselor, dezvoltate pe verticala pentru a maximiza eficienta suprafetelor. Seria TCM de preparatoare de comenzi la inaltimi mari EO este perfecta pentru utilizarea in depozite deoarece ofera operatorilor o vizibilitate maxima. 

Designul lor ergonomic sporește vigilența operatorilor și le permite lucrătorilor să actioneze în siguranță în zone restrânse. Aceste mașini sofisticate ating înălțimi anterior neatinse, maximizând randamentul cu un confort complet al operatorului. Electrostivuitorul pentru culoare foarte inguste TCM VNA RTS cu catarg rotativ combină avantajele unui order picker cu cele ale unui VNA.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati la:

Telefon: 021 667 54 37

Email: office@coremo.ro

Adresa: Strada Rasaritului Nr. 94, Buftea, Ilfov

 

Formular de solicitare

Call Now Button