Coremo

Despre noi

SC Coremo Servicii SRL activează pe piață stivuitoarelor din România din anul 1997.

În acest interval ne-am adaptat permanent la cerințele pieței și la noutățile tehnice disponibile în domeniu, pentru a furniza clienților noștri cele mai potrivite soluții.

Suntem parteneri acreditați ai TCM Europe. Că parte din Mitsubishi Logistnext, TCM face parte din a treia cea mai mare companie de stivuitoare la nivel mondial. Cu o experiență de peste 60 de ani în dezvoltarea și proiectarea de stivuitoare, TCM se mândrește cu cele mai bune tehnologii și inovații în materie de stivuitoare. Avem o bază solidă în primele modele de stivuitoare și continuăm să inovăm și să schimbăm, adăugând valoare și contribuind la îmbunătățirea afacerii și a comunității.

Astăzi, produsele sunt dezvoltate și construite cu preponderență în Europa, cu sprijin și service local. TCM este un brand care oferă o rețea locală și națională puternică, cu acoperire și resurse globale.

 

Portofoliul Coremo Servicii

Pentru a completă și largi gama de utilaje furnizate, pe parcursul timpului, societatea noastră a stabilit și alte parteneriate de reprezentare cu producători precum:

  • CVS FERRARI – Echipamente portuare și de tonaj mare
  • BP– Stivuitoare laterale
  • Faraone – dispozitive și echipamente pentru ridicare personal
  • Ramplo – Rampe mobile

Atașamentele, piesele de schimb și accesoriile necesare acestor tipuri de echipamente au completat în mod natural domeniul de produse pe care le comercializam. Astfel, clienții noștri pot găsi toate reperele necesare într-un singur loc, economisind timp prețios pentru căutare.

Servicii oferite

Experiența noastră de peste 27 de ani în domeniul stivuitoarelor ne permite să oferim intervenții tehnice multi-brand (mentenanță, reglaje, instalare accesorii, montare cabine), închirieri de stivuitoare, consiliere, suport logistic și acces la documentații tehnice. Aceste servicii pot fi prestate aproape oriunde în țară, fie de către colegii noștri, fie prin partenerii noștri regionali.

Coremo Servicii deține toate autorizațiile ISCIR necesare și oferă aceste servicii pentru toate tipurile de utilaje de ridicat – stivuitoare diesel, GPL, electrostivuitoare, stivuitoare retractabile, transpalete electrice etc. În plus, societatea noastră menține permanent sisteme de management al calității ISO 9001 și al mediului ISO 14001, certificate de organismul de certificare Certind SA.

Echipa noastră

Pasiunea pentru tehnică și angajamentul față de clienții noștri sunt cele două ingrediente care ne ghidează și ne permit să găsim soluții pentru orice proiect. Efortul nostru zilnic se concentrează pe îmbunătățirea cunoștințelor tehnice și pe consolidarea relației cu clienții noștri.

 

Colegii noștri din departamentul Tehnic (ingineri și tehnicieni) au participat la cursuri de instruire organizate de producătorii pe care îi reprezentăm. Membrii echipei de vânzări sunt mereu pregătiți să vă ofere consultanță de specialitate pentru a găsi soluția optimă pentru aplicația dumneavoastră.

 

Promptitudinea este o prioritate pentru fiecare dintre noi, deoarece dorim:

  •         să primiți cât mai repede stivuitorul necesar
  •        să aveți un utilaj care funcționează permanent

Nivelul de profesionalism pe care l-am atins până în prezent a necesitat mult efort. Fiecare coleg din Coremo Servicii știe că trebuie să continue să își îmbunătățească constant competențele și să se autodepășească. Zi de zi ne străduim să construim un mediu de lucru unde fiecare coleg să se simtă apreciat și răsplătit – pentru că știm că numai astfel vor fi satisfăcuți profesional.

 

Fiecare dintre colegii noștri lucrează pentru creșterea gradului dumneavoastră de satisfacție.

 

Locații si dotări

Sediul central, atelierul, stocurile de utilaje și piese sunt situate în Buftea, Ilfov.

Avem două reprezentanțe de vânzări și service în teritoriu, la Timișoara și Suceava. Partenerii noștri regionali sunt localizați în Brașov, Iași și Cluj, de unde sunt pregătiți să intervină în celelalte zone din țară.

Atelierul central este dotat cu toate instrumentele și echipamentele necesare pentru activitatea zilnică. În plus, dispunem de o presă pentru anvelope capabilă să opereze pe o gamă largă de dimensiuni și tipuri (pneumatice sau solide). Stocul permanent de piese și anvelope uzuale ne permite să răspundem rapid cererilor dumneavoastră.

 

Atelierele noastre mobile sunt complet echipate și gata să intervină în cel mai scurt timp posibil la locațiile clienților, atât pentru activități planificate, cât și pentru remedierea unor probleme tehnice neprevăzute.

Obiectiv

Obiectivul nostru este cat se poate de simplu si clar: CRESTEM IMPREUNA !

  • Împreuna cu voi – Clienții noștri !
  • Împreuna cu voi – Furnizorii si Partenerii noștri !
  • Împreuna cu voi – Colegii din Coremo Servicii !

O fundație solida pentru o dezvoltare continua, sigura, pe termen lung.

Call Now Button