Coremo

CVS FERRARI

Înființată în 1974, CVS FERRARI oferă o gamă largă de echipamente pentru manipularea containerelor dar și pentru alte aplicații industriale, oferind soluții standard sau adaptate pentru oricare cerință de manipulare a mărfurilor grele sau speciale.

Portofoliul CVS FERRARI cuprinde:

• Reach Stackers pentru containere (pline sau goale);

• Reach Stackers cu atașamente speciale pentru diverse mărfuri grele sau agabaritice;

• Stivuitoare pentru containere (pline sau goale);

• Stivuitoare cu acționare Hibrid pentru containere goale – o inovație in segmentul lor, care permite reducerea cu pana la 40% a costurilor totale de investiție si operare (TCO);

• Stivuitoare Frontale de mare capacitate (18-48 de tone), echipate cu tracțiune 2WD sau 4WD, astfel încât sa poate opera si in condiții dificile de exploatare.

Sistemele de comanda cu joystick, bratele de manipulare robuste si manevrabilitatea excelenta a acestor utilaje permit manipularea cu mare precizie a containerelor de 20’, 30’ si 40’.

Toate aceste modele sunt produse integral in cele două fabrici moderne din Italia. 

Capabilități – echipamentele pentru manipulare containere pot fi dotate cu atașamente tip „spreader” standard (prindere superioara) sau combinat (prindere superioara si inferioara), pentru a răspunde cerințelor de stivuire pozitiva (deasupra caii de rulare) cat si negativa (sub nivelul caii de rulare). Opțiunea de calare rapida durează mai puțin de 5 secunde si minimizeaza pierderea de capacitate atunci cand sunt abordate containerele de pe randul 2 si 3.

Tehnologie – toate componentele sunt atent proiectate sau sunt selectionate de la furnizori de top mondial (motoare Cummins, Volvo sau Scania, transmisii Dana etc). Structura echipamentelor este certificata integral conform standardului DIN 15018 / H2 B4 si asigura o stabilitate longitudinala si laterala superioara. Elementele expuse sunt tratate pentru a rezista la mediul salin din porturile maritime si la alti factori de mediu agresivi.

Siguranta si Control – gama de Reach Stackers este dotata cu sistemul „Sixth Sense”, o combinatie de elemente hard, software si electro-hidraulice care transforma in mod inteligent puterea motorului in actionare hidraulica precisa si eficienta si permite un raspuns instantaneu la comenzile operatorului. Echipamentele pot fi dotate cu optiunea „Remote Monitoring System” care transmite date de lucru la un server, unde parametrii de lucru ai utilajului pot fi verificati si analizati, inclusiv elemente de telemetrie.

Ergonomie si Confort – cabinele echipamentelor sunt spatioase, confortabile si pot fi dotate cu optiune de glisare pentru imbunatatirea vizibilitatii; aparatura de bord este intuitiva si la indemana operatorului; comenzile proporționale pentru atasamentul spreader sunt grupate pe un joystick de tip capacitiv.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati la:

Telefon: 021 667 54 37

Email: office@coremo.ro

Adresa: Strada Rasaritului Nr. 94, Buftea, Ilfov

 

Formular de solicitare

Call Now Button