Coremo

Compania

SC Coremo Servicii SRL activeaza pe piata stivuitoarelor din Romania din anul 1997.

In acest interval ne-am adaptat permanent la cerintele pietei si la noutatile tehnice disponibile in domeniu, pentru a furniza clientilor nostri cele mai potrivite solutii.
Suntem parteneri acreditati ai TCM Europe. Ca parte din Mitsubishi Logistnext, TCM face parte din a treia cea mai mare companie de stivuitoare la nivel mondial. Cu o experienta de peste 60 de ani în dezvoltarea și proiectarea de stivuitoare, TCM se mandreste cu cele mai bune tehnologii și inovații in materie de stivuitoare. Avem o bază solidă în primele modele de stivuitoare și continuăm să inovăm și să schimbăm, adăugând valoare și contribuind la îmbunătățirea afacerii și a comunității.

Astăzi, produsele sunt dezvoltate și construite cu preponderență în Europa, cu sprijin și service local. TCM este un brand care oferă o rețea locală și națională puternică, cu acoperire și resurse globale.

Portofoliul Coremo Servicii

Pentru a completa si largi gama de utilaje furnizate, pe parcursul timpului, societatea noastra a stabilit si alte parteneriate de reprezentare cu producatori precum:

  • CVS FERRARI – Echipamente portuare si de tonaj mare
  • BP– Stivuitoare laterale
  • Raniero – electrostivuitoare de mare capacitate sau pentru aplicatii speciale
  • Heli, Teu– utilaje specializate si stivuitoare “Buget”
  • Faraone – dispozitive si echipamente pentru ridicare personal
  • Ramplo – Rampe mobile
  • Gatec – stivuitoare Second Hand (stocuri in Bucuresti si Dortmund, Germania)

 

Atasamentele, piesele de schimb si accesoriile necesare acestor tipuri de echipamente au completat in mod natural domeniul de produse pe care le comercializam. Astfel, clientii nostri pot gasi toate reperele necesare intr-un singur loc, economisind timp pretios pentru cautare.

Servicii oferite

Experienta noastra de peste 20 de ani in domeniul stivuitoarelor ne permite sa prestam interventii tehnice multi-brand (mentenanta,  reglaje, instalare accesorii, montare cabine), inchirieri stivuitoare, consiliere, suport logistic si acces la documentatii tehnice. Activitatile mentionate pot fi presatate aproape oriunde in tara, fie de catre colegii nostri fie prin Partenerii nostri Regionali.

Coremo Servicii detine toate autorizatiile ISCIR necesare si presteaza aceste activitati pentru toate tipurile de utilaje de ridicat – stivuitoare Diesel sau GPL, electrostivuitoare, stivuitoare retractabile, transpalete electrice etc. In plus, societatea noastra intretine permanent sisteme de management a calitatii ISO 9001 si a mediului ISO 14001, prin organismul de certificare Certind SA.

Echipa noastra

Pasionati de Tehnica si Alaturi de Clientii nostri ⇒ sunt cele 2 ingrediente care ne calauzesc si care ne permit sa gasim solutii pentru orice proiect. Efortul nostru zilnic este focalizat pe imbunatatirea cunostintelor tehnice si pe consolidarea relatiei cu clientii nostri.

Colegii nostri din departamentul Tehnic (ingineri si tehnicieni) au participat la cursuri de instruire organizate de producatorii pe care ii reprezentam. Membrii echipei de Vanzari sunt gata oricand sa va acorde consultanta de specialitate pentru gasirea unei solutii optime in aplicatia dumneavoastra.

Promptitudinea este o prioritate pentru fiecare dintre noi, pentru ca dorim:

• sa primiti cat mai repede stivuitorul necesar

• sa dispuneti de un utilaj care functioneaza permanent

Nivelul de profesonalism pe care l-am atins in prezent a generat multa sudoare. Dar fiecare coleg din Coremo Servicii stie ca trebuie sa continue pentru a-si imbunatati in permanenta competentele si sa se autodepaseasca. Zi de zi ne straduim sa construim un mediu de lucru unde fiecare coleg sa se simta apreciat si rasplatit – pentru ca stim ca numai asa vor fi satisfacuti profesional.

Fiecare dintre colegii nostri lucreaza pentru cresterea gradului dumneavoastra de satisfactie.

 

Locatii si dotari

Sediul central, atelierul, stocurile de utilaje si de piese sunt situate in Buftea, Ilfov.

In teritoriu avem 2 reprezentante de Vanzari si Service, la Timisoara si Suceava. Partenerii nostri regionali sunt localizati in Brasov, Iasi si Cluj, de unde sunt pregatiti sa intervina pentru celelalte zone din tara.

Atelierul central este dotat cu toate instrumentele si SDV-urile necesare in activitatea zilnica; in plus dispunem de o presa pentru anvelope capabila sa opereze pe o gama larga de dimensiuni si tipuri (pneumatice sau solide). Stocul permanent de piese si anvelope uzuale ne permit o reactie rapida la cererile dumneavoastra.

Atelierele noastre mobile sunt complet utilate si sunt gata sa intervina in cel mai scurt timp posibil la locatiile clientilor, atat pentru activitati planificate cat si pentru remedierea unor probleme tehnice neprevazute.

Obiectiv

Obiectivul nostru este cat se poate de simplu si clar: “CRESTEM IMPREUNA !”

  • Impreuna cu voi – Clientii nostri !
  • Impreuna cu voi – Furnizorii si Partenerii nostri !
  • Impreuna cu voi – Colegii din Coremo Servicii !

O fundatie solida pentru o dezvoltare continua, sigura, pe termen lung.

Call Now Button