Coremo

Baterii de tracțiune si redresoare

Indiferent dacă sunt noi, second-hand sau recondiționate, electrostivuitoarele și alte echipamente acționate electric sunt echipate cu baterii de tracțiune și redresoarele aferente. Aceste componente formează ‘inima’ utilajului și trebuie dimensionate corect.

La livrarea echipamentelor la sediul dumneavoastră, inginerii Coremo Servicii vor instrui personalul deservent asupra procedurilor corecte de încărcare și descărcare a bateriilor, asigurând astfel o durată de funcționare cât mai îndelungată. Bateriile astfel utilizate pot rezista peste 5-6 ani, chiar și în aplicații intense.

Baterie de stivuitor

Pentru a acoperi toate tipurile de baterii de tracțiune solicitate de clienții noștri, colaborăm cu producători consacrați precum Exide – GNB și Sunlight.

Datorita acestei palete de furnizori va putem oferi de la cele mai mici baterii pentru transpalete semi electrice, pana la baterii de mare capacitate pentru echipamente speciale sau de mare tonaj.

Aceste baterii pot fi echipate si cu accesorii care prelungesc durata de funcționare:

  • Sisteme tip “aquafill” si rezervoarele aferente, pentru încărcare automata cu apa distilata
  • Sisteme tip “aquamatiq” care contribuie la egalizarea electrolitului in elemenții bateriei
  • Redresoare cu încărcare in 12 sau 8 ore, in funcție de aplicația dumneavoastră
  • Echipare “cold storage” pentru utilizare in camere frigorifice
  • Accesorii pentru schimbare rapida atunci când se optează pentru baterie de rezerva – stand cu role, grinda de ridicare sau chiar cuve special construite

Regenerare Baterii

Durata de funcționare a bateriei dumneavoastră de tracțiune poate fi extinsă prin aplicarea unui tratament de regenerare.

Este important de menționat că nu orice baterie este potrivită pentru acest tratament. În primul rând, vom efectua un set de măsurători și o evaluare generală a stării bateriei. Dacă rezultatele sunt pozitive, vom continua cu tratamentul propriu-zis, care poate dura până la o săptămână. Totuși, uneori poate fi necesară înlocuirea unor elementi sau a altor componente defecte sau degradate.

După încheierea procedurii, durata de funcționare a bateriei se poate prelungi cu unul până la trei ani, în funcție de intensitatea aplicației dumneavoastră. Dacă starea inițială a bateriei a fost bună, costurile regenerării pot reprezenta doar 20% din valoarea unei baterii noi. Pe lângă prelungirea duratei de utilizare a bateriei, veți beneficia de cicluri de încărcare mai rare și economii semnificative de energie electrică.

Baterie pentru stivuitor electric

Pentru detalii va rugam sa ne contactați la:

Telefon: 021 667 54 37

Email: office@coremo.ro

Adresa: Strada Răsăritului Nr. 94, Buftea, Ilfov

 

Formular de solicitare

Call Now Button