Coremo

Baterii de tractiune si redresoare

Baterii de tractiune si redresoare

Fie ca sunt noi, second hand sau reconditionate, electrostivuitoarele si alte echipamente actionate electric vor fi echipate cu baterii de tractiune si redresoarele aferente. Aceste componente formeaza “inima” utilajului si trebuie dimensionate corect.

In momentul furnizarii echipamentelor la sediul dumneavoastra, inginerii Coremo Servicii vor instrui personalul deservent asupra procedurii corecte de incarcare – descarcare a bateriilor, astfel incat sa beneficiati de o durata de functionare cat mai indelungata. Bateriile astfel utilizate pot rezista peste 5-6 ani, chiar si in aplicatii intense.

Consultati brosura noastra cu recomandari de buna-utilizare a bateriilor de tractiune. Brosura

Pentru a putea acoperi toate tipurile de baterii de tractiune solicitate de clientii nostri, societatea noastra colaboreaza cu producatori consacrati precum Exide – GNB, Sunlight, Hoppecke, Fiamm sau Perpetuum. 

Datorita acestei palete de furnizori va putem oferi de la cele mai mici baterii pentru transpalete semielectrice, pana la baterii de mare capacitate pentru echipamente speciale sau de mare tonaj.

Aceste baterii pot fi echipate si cu accesorii care prelungesc durata de functionare:

  • Sisteme tip “aquafill” si rezervoarele aferente, pentru incarcare automata cu apa distilata
  • Sisteme tip “aquamatiq” care contribuie la egalizarea electrolitului in elementii bateriei
  • Redresoare cu incarcare in 12 sau 8 ore, in functie de aplicatia dumneavoastra
  • Echipare “cold storage” pentru utilizare in camere frigorifice
  • Accesorii pentru schimbare rapida atunci cand se opteaza pentru baterie de rezerva – stand cu role, grinda de ridicare sau chiar cuve special construite

Regenerare Baterii

Durata de functionare a bateriei dumneavoastra de tractiune poate fi extinsa prin aplicarea unui Tratament de Regenerare.

Trebuie mentionat ca nu orice baterie se preteaza la acest tratament; pentru inceput vom efectua un set de masuratori si o evaluare generala a starii bateriei. Daca rezultatele sunt pozitive se trece la tratamentul propriu-zis, care poate dura pana la o saptamana. Totusi, uneori va fi necesara inlocuirea unor elementi sau a altor componente defecte sau degradate.

Dupa incheierea procedurii, durata de functionare a bateriei se poate prelungi cu unu pana la trei ani, in functie de intensitatea aplicatiei dumneavoastra. Daca starea initial constata a bateriei a fost buna, costurile regenerarii pot fi de numai 20% din valoarea unei baterii noi. Iar dumneavoastra, pe langa prelungirea duratei de utilizare a bateriei veti beneficia de cicluri de incarcare mai rare si economii insemnate de energie electrica.

 

Pentru detalii va rugam sa ne contactati la:

Telefon: 021 667 54 37

Email: office@coremo.ro

Adresa: Strada Rasaritului Nr. 94, Buftea, Ilfov

 

Formular de solicitare

Call Now Button
Deschide chatul
Deschide chatul
Scrie-ne pe WhatsApp!
Powered by